Az Magyar Villamos Művek Zrt., a zene kategória mecénása látványos weboldallal népszerűsíti a Junior Príma díjkiosztó rendezvényét.

 

A szárnyaikat bontogató fiatal tehetségek felemelése éppen olyan fontos küldetés a Prima Primissima számára, mint az értékes életművek elismerése. A Junior Prima Díj a jövő meghatározó személyiségeinek szeretne jelentős ösztönzést adni - olvashatjuk a primissima.hu oldalon.

A Prima Primissima életre hívói 2007-ben úgy döntöttek, hogy önálló díjjal kívánják jutalmazni a fiatal korosztály köréből azokat, akik a jók között is a legjobbak.

A kiemelkedő teljesítményt nyújtó harminc év alatti fiatalok ekkortól érdemelhetik ki a minden évben odaítélt Junior Prima Díjat.

A tehetséges fiatalok támogatása különösen fontos, hiszen jövőnk az ő kezükben van. Bíztatnunk kell őket – akár jó szóval, akár anyagi elismeréssel. A Junior Prima Díj komoly ösztönzést szeretne adni az ifjú tehetségek kibontakozásához: egy erős visszajelzést arról, hogy érdemes dolgozni, jól teljesíteni, mert

ahol eredmény van, oda az elismerés is megérkezik.

Legjobbnak lenni nem csupán egy élet munkáját és tapasztalatait felhalmozó ember kiváltsága. Kiemelkedni már korán, különleges tehetséggel is lehet, amelyet szorgalmasan ápolva, a tudást fejlesztve később a jövőt formáló erővé érhet a jól használt adottság.

Forrás: mvmjuniorprima.hu

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. a Junior Prima Díj zene kategória mecénása, így ennek a kategóriának a bemutatására hozott létre online felületet, amelyen azokat az eddig díjazott fiatalokat mutatják be, akik már

több mint 1200 díjat nyertek el különböző nemzetközi zenei versenyeken.

Az MVM zsűrijének tagjait a következő videón ismerhetjük meg:

Az élő online díjátadó és gálakoncert 2020. november 26-án 19:30-tól tekinthető meg többek között ezen az oldalon: mvmjuniorprima.hu.