2016. január 08.

Ezeket a könyveket vettük karácsonykor

Nyáry Krisztián vette át az első helyet a nagy karácsonyi könyvdömpingben, Frei Tamás a második helyen zárt, a harmadik helyet pedig Tibi atya szerezte meg a decemberi Bookline Top50-ben.

Nyáry Krisztián Merész magyarok – 30 emberi történetét bemutató alkotása rendíthetetlen hősökről szól, példamutató, erős magyarokról. Nyáry új könyve a karácsonyi időszakban 3 helyet előrelépve a dobogó tetején végzett.

Frei Tamás negyedik akcióregénye, az Agrárbárók már az előjegyzés során sikeres lett, és kivételes módon októberben és novemberben is az első helyen szerepelt a listán, az egész éves eladások tekintetében pedig minden bizonnyal dobogós helyet érdemel ki magának.

Harmadik helyre futott be új szereplőként a Minden napra egy feles című könyv, amelyben Tibi atya még sehol meg nem jelent új bölcsességei olvashatók.

A médiás hátterű szerzők közül Kálmán Olga Álomország című új kötete 15. lett a Bookline listáján, míg a gasztrokönyvek mezőnyét Fördős Zé izgalmas szakácskönyve és Borbás Marcsi két könyve vezeti.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.