Médiapiac 2018. március 16.

Forradalom újratöltve

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Különösen a nagy csinnadrattával beharangozott, de átütő sikert el nem ért Google-szemüveg feltűnése, majd a Magyarországot is megőrjítő Pokémon-vadászat óta egyre több szó esik egy olyan fejlesztésről, koncepcióról, amelytől már nem csak a jövőkutatók várják, hogy radikálisan átszabja a világunk.

Az új megoldásokat már kipróbált laikusok is azt gondolják ugyanis, hogy újabb fordulatot hoz a médiafogyasztási, szabadidő-eltöltési, vásárlási szokásainkban, mi több a munkavégzést is forradalmasíthatja.

Ha a kiterjesztett valóság – illetve ennek újabb fejlődési lépcsőfoka, a kevert valóság – névvel illetett megoldások meghonosodnak, a hálózat erőssége és gyorsasága javul, a szükséges technológia fejlődik, a felhőalapú szolgáltatások elterjednek, akkor a piac várhatóan felrobban – állítja a fejlesztésben élen járó, több országban is jelen lévő Fantastigo ügyvezetője.

Turányi-Vadnay Szabolcs előadását a kevert valóságban rejlő üzleti, marketinglehetőségek kihasználásáról március 21-én délután hallgathatja meg a konferenciánkon.

Jöjjön el, hallgassa meg előadóinkat!

Itt jelentkezhet a konferenciára, a programot pedig itt találja!

A rendezvényen találkozhat továbbá:

  • a nagy médiacégek (RTL Magyarország, Sony, Centrál Médiacsoport, Index.hu, Lapcom, Viacom, JCDecaux, Sláger FM, TV2),
  • az ügynökségek (OMD, Atmedia, Café Communications, Neo Interactive, Post For Rent)
  • és a piaci trendeket felvázoló kutatók (GfK, Kantar Hoffmann, Nielsen, Kutatópont, Inspira, Gemius) szakembereivel,
  • továbbá olyan neves márkák képviselőivel, mint a Coca-Cola, Nestlé, Telekom, Szentkirályi vagy a Rauch.


Véget ért a Brain Bar

2 órája

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.