2019. március 11.

Futóközpontot nyit az adidas Runners Budapest

A megnyíló közösségi térben szakértők segítik majd a futni vágyókat a számukra legmegfelelőbb mozgásforma, táplálkozásmód és rehabilitáció kialakításában.

Az adidas Runners közösségek jelenleg a világ több mint 60 városában kötik össze a hasonlóan gondolkodó amatőr sportolókat. A városi futók nemzetközi mozgalma 2017 júniusában érkezett meg Budapestre, azzal a céllal, hogy segítsen elérni a mozogni vágyók céljait, legyen szó akár az első pár kilométerükről vagy a maratoni idejük javításáról.

Az elmúlt másfél évben egyre nagyobb figyelmet kapott a futóklub, így a kiugró érdeklődésre való tekintettel az indulás óta közel 300 edzést rendeztek meg, összesen több mint 1000 futó számára.

Az adidas Runners Budapest tagjai mellett a csapat edzői – Darabos Balázs, Kazi Tamás, Kiss Áron, Kovács Zoltán, Nagy-Mélykúti Fanni, Radványi Alexandra és Sipiczki Csaba – is elkötelezettek az egyéni fejlődés, a barátság és a sport ereje mellett. Az AR trénerei már több mint 10 külföldi versenyen képviselték Budapestet a legaktívabb ARB futók kíséretében. Idén hazai terepen vezetik újabb mérföldkőhöz a csapatot: London, Párizs és a legnagyobb világvárosok után az idei évben Budapest belvárosában is megnyílik az adidas futóközpontja, ahol az edzések és workshopok mellett szabadidős programokkal is várják majd a futás iránt érdeklődőket - írják.

„Hiszünk benne, hogy az együttműködés és együtt alkotás a közös fejlődésünk kulcsa. Az elmúlt másfél évben hihetetlenül szoros kötelékek alakultak ki a csapaton belül. A profi edzések és egészségtudatos életmód mellett minden másban is igyekszünk támogatni futóinkat. Az idén megnyíló futóközpontunk rengeteg új lehetőséget tartogat számunkra, illetve a futóink számára is” – árulta el Debreczeni Dóri, az adidas Runners Budapest csapatkapitánya.

„Az új központ létrehozásával szeretnénk még több sportolni vágyóhoz eljuttatni a közösségi futás élményét és támogatni őket a céljaik elérésében. A futóközponttal új szintre emeljük a városi futást Budapesten és még szorosabban bekapcsolódunk a főváros kulturális és sport életébe” – tette hozzá Végső Péter, az adidas brand activation managere.

„A fotók készítésekor az adidas bátor és innovatív szellemiségének megjelenítésére törekedtem. A helyszín urbánus jellegét merész fényekkel és beállításokkal ötvöztük, így született meg ez a picit extravagáns hangulatú fotósorozat” – hangsúlyozta Bársony Bence fotográfus.

Címkék: gazdaság adidas sport

Mennyire vagyunk hűségesek?

9 órája

Szeretjük elkötelezni magunkat, de nem csak egyfelé – derül ki a Tesco törzsvásárlói attitűdökről készült felméréséből.