2016. november 04.

GyerekPéntek felnőtteknek

Idén először rendezi meg a GyerekPénteket a Neo Interactive, részben az Internetes Vásárlás Napja mintájára, de kifejezetten gyerekfókusszal.

Az Internetes Vásárlás Napját is szervező digitális reklámügynökség november 4-én ezúttal a szülőknek, nagyszülőknek, keresztszülőknek kíván online alternatívát kínálni. Ezen a napon máshol nem elérhető akciókat kínálnak a webáruház partnerek a www.gyerekpentek.hu oldalon. Az Internetes Vásárlás Napjához képest változást jelent, hogy ezúttal kifejezetten olyan ajánlatokkal jelentkeznek az e-kereskedők, amelyek a család legkisebb tagjainak karácsonyi megajándékozását segítik, legyen szó játékokról, könyvekről vagy épp ruhákról.

„Idén novemberről októberre hoztuk előre az Internetes Vásárlás Napját, amely szokás szerint nagy érdeklődéssel találkozott az online vásárlók oldaláról. Ugyanakkor a hagyományos karácsony előtti akciózós időszakban is kínálni akartunk egy találkozási lehetőséget a webáruházak és a vásárlók számára. A témaválasztás azért esett a gyerekeknek szóló termékekre, mert ugyan az ünnep mindenki számára fontos, de a család legkisebbjei várják a legjobban. Megérdemlik, hogy minőségi időt töltsünk velük. Ezt mi azzal támogatjuk, hogy segítünk időben letudni az ajándékvásárlást, hogy ezzel is nyugodtabb legyen a családi karácsony" - mondta Soós Gergely, az esemény ötletgazdája, a neo alapító-ügyvezetője.

A GyerekPéntek főtámogatója a Magyar Posta.

A pénzügyi tudás még értékesebbé válik

1 órája

A K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő vlogsorozatával és játékosan tanító vigyázz#KáPé mobilapplikációjával már az előző tanévben megkezdte a digitális átállást.