2018. október 05.

Három új ügyféllel bővült az Armadillo portfóliója

Különböző iparágakból nyert ügyfelet az elmúlt időszakban az Armadillo: intralogisztika, építőipar, szálloda- és gasztro, valamint újrázik a kulturális szegmensben.

Meghívásos rendszerben, kiválasztással nyerte az Armadillo a Danubius Hotel Helia szálló teljeskörű közösségimédia-komminikációját, valamint az ugyanitt működő, de külön brandként kommunikáló Yellow Bistro Bar weboldal dizájntervezését és fejlesztését, valamint a facebook és instagram kommunikációját. „Szállodánk, valamint a megújult környezetben megnyílt bisztrónk számára kerestünk olyan partnert, aki segít nekünk a mai trendekhez igazodó és vendégközpontú kommunikációban. Ajánlataink közül az Armadillo bizonyult a legfelkészültebbnek, nagyon jó ár-érték arányt kínáltak és elhivatottságuk már az első találkozásunkkor egyértelmű volt. A közös munka gördülékeny, nem utolsó sorban jó hangulatú, a közös gondolkodásból pedig remek dolgok születnek” – mondta Galambos Gergely, a Danubius Hotel Helia sales managere.

Visszatérő ügyfélként a római-parti ügynökséget választotta a Rigips. A social media csatornák menedzselésére, kommunikációjára kapott megbízást az Armadillo. Emellett kiállítási stand dizájn tervezésre és építésre, valamint vezető pozícióban dolgozó munkatársakat bemutató employer branding videók készítése is a feladatok között szerepelt. „Cégünk marketing tevékenysége során két okból merül fel ügynökség bevonása: olyan területeken szeretnénk aktivitást, ahol mélyebb szakértelemre van szükség; illetve ha szeretnénk megsokszorozni a kapacitásainkat. Az Armadillo reklámügynökséggel először több mint 12 évvel ezelőtt találkoztam, azóta kisebb-nagyobb projekteken, kampányszerűen dolgoztunk együtt. Nem titok, hogy ez idő alatt adtunk megbízást más ügynökségnek is, így – bár nem reprezentatív az adat – van összehasonlítási alapunk, és biztosan állíthatjuk, hogy az Armadillóval nemcsak jó dolgozni, de hatékony és mindig vidám is” – számolt be az együttműködésről Petres Andrea, a Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft. – Rigips Divízió marketing csoportvezetője.

Meghívásos tenderen nyerte el a raktár-automatizálással, intralogisztikával foglalkozó QLM bizalmát az Armadillo. A tender része volt az éves marketingterv kidolgozása, majd azok teljeskörű kivitelezése. „Óriási kihívás QLM-nek dolgozni, az automatizált raktárrendszerek, intralogisztika teljesen más gondolkodást és kommunikációt igényel, mint egy szexi termék” – tudtuk meg Arany Gábortól, az Armadillo operatív igazgatójától, aki az új projektek elnyerésére reagálva hozzátette: „az a fajta üzletpolitikánk, miszerint nem ügyfelekkel, hanem partnerekkel dolgozunk, és mindezt vidáman, 360 fokos kommunikációval tesszük, értékelik partnereink”.

A három új megbízás mellett a meglévő ügyfelek közül is akadt olyan, aki újabb bizalmat szavazott a budapesti ügynökségnek: az előző évek sikerei után a 2019-es szezonban is az Armadillo kapta a megbízást a Szegedi Szabadtéri Játékok marketing- és médiatervezésére – emellett folyamatosan készít az ügynökség grafikai, kreatív anyagokat a kulturális eseményre.