2014. március 14.

″Holisztikus terveket″ fújnak a dezodorosok

Új partnerekkel dolgozik a BU és a STR8 illatmárka.

2014 márciusától az admagic és az ArvaliCom konzorciuma látja el a BU és a STR8 illatmárkák, illetve a Sarantis Magyarország által fogalmazott háztartási márkák (Hewa és Domet) kommunikációját. A két ügynökség elsődleges feladatai közé tartozik a márkák online és PR kommunikációja, valamint a kampányok grafikai munkáinak kivitelezése, video anyagok készítése.

Az admagic és az ArvaliCom a megbízást meghívásos tenderen nyerte el. Az ügynökségek első közös kampánya márciusban indul.

Tóth Dorottya, a Sarantis junior brand menedzsere szerint a konzorcium mellett az szólt, hogy a tender anyag megfelelően ragadta meg a márkák lényegét, és a kommunikációnak nem csak egy területére koncentrált, hanem egy holisztikus tervet mutatott be.

Itt a UPC Direct Now! - a UPC Direct új szolgáltatása

13 órája

A UPC Direct új TV Everywhere szolgáltatást vezet be, amellyel a tévénézés még könnyebben hozzáférhető lesz. Az új UPC Direct Now alkalmazással rendelkezők bárhol megnézhetik kedvenc műsoraikat.

Együttműködést kötött a Sixt és a Wizz Air

14 órája

Együttműködési megállapodást kötött a Wizz Air és a Sixt, melynek keretében az autókölcsönző kedvezményes autóbérlést és egyéb átfogó szolgáltatásokat kínál a Wizz Air utasainak.