2020. március 26.

Home office után itt a home aerobic: ingyenesen elérhetőek a CYBEROBICS edzései

A koronavírus-járvány miatt otthon maradóknak nyújt segítséget a JOHN REED partnermárkája, a CYBEROBICS és az RSG Group, amely ingyenesen elérhetővé teszik a CYBEROBICS alkalmazás összes virtuális fitneszóráját.

Az Új-Dél-Walesi Egyetem tanulmánya szerint akár heti egy edzés is elegendő a depresszió kockázatának csökkentése érdekében. Különösen fontos ezt szem előtt tartani a jelenlegi helyzetben, hiszen koronavírus-járvány terjedése, az otthon töltött napok és a visszafogott szociális interakciók mentálisan megterhelők lehetnek.

A JOHN REED és a CYBEROBICS együttes erővel szeretne segíteni Magyarországon is mindazoknak, akiknek otthon kell tölteniük ezeket a napokat, ezért lehetőséget biztosít számukra a korlátlan otthoni edzésre. "A jelenlegi helyzet és a bizonytalansággal együtt járó feszültség az egész lakosságot érinti. Akik jól érzik magukat és tünetmentesek, tarthatnak egy kis szünetet és egy időre kizárhatjáka külvilágot. Az egyedülálló helyszíneken felvett fitneszórák garantált élményt nyújtanak mindenkinek” -  mondta Gombos Erik, a JOHN REED budapesti ügyvezető igazgatója.

A CYBEROBICS a legkülönfélébb virtuális edzéseket kínálja a sportolni vágyóknak. Az alkalmazás több mint 100 mozgásformát tartalmaz férfiak és nők számára. A virtuális edzésórák között megtalálható többek között a HITT, a kettlebell, a tánc, a jóga és a pilates is. A videók az Egyesült Államok legjobb edzőivel készültek olyan helyszíneken, mint a kaliforniai Vasquez sziklák vagy Santa Barbara.

A CYBEROBICS Live edzések különlegessége, hogy az órák meghatározott idősávban zajlanak,így a felhasználók otthonról csatlakozhatnak és vehetnek részt az edzéseken. A csoport ereje úgy is érezhető, hogy minden résztvevő a saját nappalijában gyakorol. A virtuális platform további előnye, hogy mindenki megtalálhatja a hozzá illő edzésformát; erőfejlesztésben a STRONG, pulzusemelésben a SWEAT, a gondolatok kikapcsolásában pedig a FLOW segít.

"Szélsőséges helyzetekben különösen fontos fenntartani a normális hétköznapokat és tenni saját magunkért. Erre a virtuális edzés, a CYBEROBICS program tökéletesen alkalmas. Európa vezető fitnesz- és életmódtársaságaként felelősségünknek érezzük, hogy segítsük az otthon maradókat, ezért Magyarországon is mindenki számára ingyenesen elérhetővé tesszük a CYBEROBICS-ot- mondta Oliver Schulokat, a CYBEROBICS vezérigazgatója.

A videók a cyberobics.com weboldalon érhetők el, ahol a „Start free workouts” gombra kattintva lehet létrehozni a felhasználói fiókot. Ezt követően további korlátozás nélkül edzhetünk otthonunkból.

A pénzügyi tudás még értékesebbé válik

4 órája

A K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő vlogsorozatával és játékosan tanító vigyázz#KáPé mobilapplikációjával már az előző tanévben megkezdte a digitális átállást.