2019. április 16.

Indul a Telekom MOST generációs négypróbája

Négy alapvető netes alkalmazás használatában kell minél magasabb szintre eljutnia a nyugdíjasokból és diákokból álló csapatok szépkorú tagjainak a négyfordulós játékban.

A Magyar Telekom Legyélteis! MOST generációs programjában középiskolás diákok segítenek a 60 év felettieknek abban, hogy utóbbiak a mindennapjaikat megkönnyítő digitális ismeretekre tegyenek szert.

A verseny négy fordulójában a 60 feletti csapattagoknak négy közkedvelt app, az Instagram, a Facebook, a Messenger és a YouTube használatát kell elsajátítaniuk.

„Induló játékunkkal közös megmérettetésre hívjuk a MOST Generáció tagjait. Meggyőződésünk, hogy a digitalizáció révén mindenki előbbre juthat, így bízunk benne, hogy a játék során elsajátított képességek beépülnek a résztvevők mindennapjaiba és az újonnan megszerzett tudás segítségükre lesz az online térben való eligazodásban - véli Kutas István, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója. Hozzátette: ez a megfontolás vezérelte a Magyar Telekomot a Legyélteis! MOST Generációs programok elindításakor, melynek bevallott célja, hogy a megmérettetés résztvevői egymást segítő, digitális képességeiket közösen fejlesztő közösséggé váljanak a verseny végére.

A játék érdekessége, hogy menet közben is megéri bekapcsolódni, akár a heti nyereményekért. „Minél több energiát fektet be egy csapat egy-egy feladat teljesítésébe, annál jobbak az esélyei a végső győzelemre” – árulta el Kutas István, aki azt is elmondta, hogy a fődíjat és a többi nyereményt a június eleji gálán fogják átadni.

Címkék: gazdaság telekom