2015. március 23.

Integrált kampányba fogott a NoSalty és az Eisberg

Az online kampány mellett közös receptfüzetet is kiad a receptoldal és a konyhakész salátákat gyártó cég.

Közös receptfüzet készítésébe és integrált online kampányba fogott a NoSalty és az eisberg, azzal a céllal, hogy bemutassák milyen színes és izgalmas választás lehet egy-egy saláta, akár főételnek is. Kárai Dávid, a NoSalty főszerkesztője és a NoSalty-n futó IzHUSZÁR blog alapító szerzője 15 változatos alapanyagokkal teli salátát kreál a Salátázz címet viselő kiadvány számára.

Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: „Örülünk, hogy a NoSalty segítségével egy igazán integrált kampányt sikerült megterveznünk, a gasztro-guru szerkesztőségi stáb értékes és egyedi tartalmat állít elő, szükség esetén pedig saját dietetikus kollégájuk szakértelmét is igénybe vehetjük.”

Spenótos mini quiche zöldsalátával - Kárai Dávid receptjei közül

Az eisberg ezzel párhuzamosan szakácsprofilt hoz létre a közösségi receptoldalon. A 15 IzHUSZÁR recept ide is bekerül, de olvasható lesz még a http://salatazz.hu oldalon is. 2015. március 19-től pedig 100 000 darab eisberg salátán ajánlják a NoSalty Salatázz rovatát.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.