2017. szeptember 14.

Iparágának legfenntarthatóbb vállalata az Unilever

A lehetséges 100 pontból 89-et elérve 2017-ben is az Unilever nyújtotta a legjobb teljesítményt a Dow Jones fenntarthatósági index háztartási és szépségápolási termékeket gyártó vállalatokat felölelő csoportjában.

Az Unilever saját iparági csoportjában az értékelési rendszer 25 kategóriájából 11-ben végzett az élen. A DJSI több mint 3000 tőzsdén forgó vállalatot értékel és rangsorol azok gazdasági, környezeti és társadalmi teljesítménye alapján. Az Unilever a DJSI történetének 1999-es kezdete óta tagja az indexnek, az évek során pedig 18 alkalommal lett az iparág fenntarthatósági szempontból legjobban teljesítő vállalata.

„A DJSI kulcsfontosságú referencia azon befektetők és más érintettek számára, akik számára fontos, hogy vállalatunk milyen haladást ért el a fenntarthatóság terén, ezért örülünk annak, hogy az erőfeszítéseinket újra elismerték” – mondta Sue Garrard, az Unilever fenntartható üzletvitelért és kommunikációért felelős felsővezetője.

18 éves a Hello Event

1 napja

Az ügynökség ennek alkalmából születésnapi partit szervezett, ahol közösen ünnepeltek legnagyobb ügyfeleikkel, partnereikkel, alvállalkozóikkal és kollégáikkal.