2016. február 09.

Kampányt indított az Uber

Az UberVAGYOK kampányhoz ismert személyiségek is csatlakoztak.

A magyarországi Uber múlt hét szombaton indított oldalát, a www.ubervagyok.hu-t három nap alatt már közel ötezren látogatták meg.

A kampány célja, hogy a felhasználók elmondhassák, számukra miért fontos az Uber, miért szeretik az applikációt, és az hogyan járul hozzá Budapest folyamatos fejlődéséhez.

Az oldal működési elve egyszerű: a látogató megadja a nevét, megírja rövid személyes történetét, majd feltölti Facebook profilképét (vagy egy saját fotóját). A képet különböző funkciókkal lehet egyedivé tenni, majd megosztani a történettel együtt a Facebookon. Az #ubervagyok hashtaget használva pedig a felhasználónak lehetősége van arra, hogy felkerüljön a kampány oldalára.

Az UberVAGYOK-hoz már több híresség is csatlakozott, többek között Árpa Attila, DJ Nara, Éder Krisztián, Felcser Máté, Lakatos Márk és Szentesi Éva is.

2000 iskolatáska megtöltésében segít a Tesco

3 órája

A Tesco vásárlói augusztus 3. és szeptember 6. között adománykuponok megvásárlásával támogathatják az Ökumenikus Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! adománygyűjtő kampányát.