2017. február 07.

Kihirdették a Warc technológiai díjának győzteseit

Az Old Spice, a Cancer Research UK és az ausztrál Headspace alapítvány kapott aranyérmet a Warc Media Awards-on a technológia hatékony használata kategóriában.

A technológia hatékony használata esetében azokat a kampányokat díjazzák, amelyek az új platformokat képesek előremutatóan integrálni a médiamixbe.

Az Old Spice Egyesült Államokban és Kanadában futó Nature Adventure kampánya, melyet a Wieden + Kennedy készített, a Twitch streaming-platformon sikerrel szólította meg a 18-34 éves férfiakat. A zsűri az értékeléskor kiemelte, hogy a játékokat egyelőre nagyon elhanyagolja a kommunikációs iparág, pedig hatalmas potenciál rejlik bennük.

A Cancer Research UK non-profit szervezet Tap to Beat Cancer kampánya, a MediaCom munkája egy egyszerű, de hatékony ötletet vetett be az adománygyűjtésre: a digitális reklámtáblába érintés nélküli fizetési megoldást telepítettek.

Az ausztrál fiatalok mentális egészségéért küzdő Headspace alapítvány Reword kampánya, a Leo Burnett Melbourne munkája az online zaklatás ellen lépett fel, egy online eszköz segítségével arra bíztatva a felhasználókat, hogy gondolják át még egyszer, amit leírtak.

A különdíjakat és a nagydíjat február 9-én, az MEC Londonban tartott rendezvényen jelentik majd be.

(Forrás: Warc)

Lemondott Trump szóvivője

7 órája

Stephanie Grisham szóvivő visszatér a keleti szárnyba, hogy Melania Trump kabinetfőnöke legyen.