2020. november 19.

Lékai-Kiss Ramóna lett a XIXO nagykövete

Hazánk egyik vezető szénsavas üdítő és jegestea márkája a színésznőt választotta kampánya arcául.

A XIXO márka nyáron kezdődött megújulásának újabb mérföldköve a most indult reklámkampány, melynek főszereplője napjaink egyik leginkább foglalkoztatottabb színész-műsorvezetője. Az aludobozos családi kiszerelést népszerűsítő kampány TV-ben, online felületeken, valamint eladáshelyi eszközökön látható november és december folyamán.

Novembertől a fogyasztók több nagy áruházláncban is találkozhatnak a jegesteákkal, 24 darabos családi kiszerelésben. A családi csomag bevezetését nagyszabású kommunikációs kampány kíséri Lékai-Kiss Ramóna főszereplésével, aki a XIXO márkanagyköveteként népszerűsíti a környezettudatos csomagolásban elérhető üdítőket.

Lékai-Kiss Ramóna örömmel vállalta a kampányban való részvételt

“Nagyon örültem a XIXO megkeresésének, mert számomra nagyon fontos, hogy egy olyan magyar márkát képviselhetek, mely nem csak a finom és minőségi termékeiről híres, de környezetünk védelméért és a fenntarthatóságért is lépéseket tesz. Családanyaként figyelek arra, hogy mit teszek a kosaramba, a kiváló minőség, jó ár mellett az is lényeges számomra, hogy az aludobozos csomagolás végtelenszer újrahasznosítható és a XIXO termékek januártól magas újrahasznosított tartalmú aludobozokban kerülnek a boltok polcaira” – mondta el Lékai-Kiss Ramóna.