2017. december 29.

Már hatmillió stockvideó érhető el a GLIX-en

A GLIX a hatmillió videó mellett effekteket és audiofájlokat is kínál.

A GLIX 2017 szeptemberében indult, azóta a széleskörű portfólió kialakításán dolgoztak. Jelenleg 6 millió HD és 4K felbontású videó található az oldalon, de a kínálat folyamatosan bővül. A videók mindegyike „royalty free” licenccel rendelkezik, vagyis a megvásárolt tartalmak többször is szabadon felhasználhatóak.

A videós sablonok között több ezer After Effects fájl is található, így néhány kattintással elkészíthető egy logóanimáció vagy filmfelirat is a saját filmekhez vagy élő bejelentkezésekhez.

A GLIX oldalán található hangfájlok – zenék és hangeffektek - között stílusra, hangulatra, hangszerre, hatásra, vagy akár a hosszra szűrve is lehet keresni.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

1 napja

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

1 napja

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.