2012. február 29.

Március 7-én jön az iPad3

Az Apple kiküldte a sajtómeghívókat, valójában két bejelentés is jöhet.

Az Apple kiküldte a sajtómeghívókat, valójában két bejelentés is jöhet.

Kiküldte az Apple a sajtómeghívókat, így immár hivatalos, hogy március 7-én jön a cég következő nagy bejelentése - írja a Mashable. Bár a meghívó annyiban enigmatikus, hogy valami olyanról ír, amit "látnunk kell - és megérinteni", a korábbi, új iPadet érintő pletykákkal összevetve egyértelmű, hogy az új táblagépről lesz szó. Az újdonságok egyike lehet a minden korábbinál jobb felbontású Retina Display. De nem csak a táblagéppel kapcsolatban jöhet bejelentés: az Apple TV-t érintő közlés is várható.

A hírre nemcsak a közösségi média és az Apple rajongói buzdultak fel, hanem az Apple-részvények is 9 pontos ugrást produkáltak. Ezzel a cég ismét átlépte az 500 milliárd dolláros vállalatértékelést, ami ugyan elmarad a Microsoft 1999-es 583 milliárdos értékelésétől, de nincs messze a nap, mikor ez utóbbi megdőlhet.

Vállalati tréning: kidobott pénz?

18 órája

Hiába virágzik a tréningpiac Magyarországon, a vállalati oktatások eredményei kritikán aluliak. A hazai cégek egy nagy tréningrablás áldozatai – derül ki az Antré Akadémia tanulmányából.

Kirúgta London az Uber-t

20 órája

Nem hosszabbítja meg az illetékes londoni közlekedési hatóság az Uber egy hét múlva lejáró taxiszolgáltatási engedélyét.