2016. február 08.

Márkázott tartalmak az ApróSéf.hu appon

Varga Gábor, az ApróSéf tulajdonosa elmondta: 2016-ban egy alaposan előkészített stratégiát valósítanak meg, amely a felhasználói élmény minőségének emelését és a hirdetői igények egyre speciálisabb kiszolgálását célozza.

Ennek részei például a már 200 ezernél több eszközre telepített mobilalkalmazásban megvalósítható újszerű kampányeszközök, vagy a magas elérésű videós tartalmakban való termékelhelyezés, amelyek már a hirdetők rendelkezésére állnak az ApróSéf felületein.

„Az ApróSéf mobilalkalmazás monetizálását tavaly decemberben kezdtük meg egy merész szponzorációs kampánnyal a MOL számára. A digitális ügynökség a Neo volt, a kreatívot a Greenroom szállította. Bár a kampány eredményei nem publikusak, annyit elmondhatok, várakozásainkat felülteljesítette az eredmény"- ismertette Varga Gábor.

„A hazai mobilpiacon is nagy előrelépést jelent, hogy egy ilyen komplex, natív elemekkel egybekötött szponzorációs felületet tudunk biztosítani már mobilon is. Reméljük, hogy még több hasonlóan hatékony és felhasználóbarát kampányt tudunk futtatni a jövőben is” - jegyezte meg a kampány kapcsán Szemes Alexandra, az Adaptive Media ügyfélkapcsolati menedzsere.

Felelős Támogató védjegyet kapott a Hankook

8 órája

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2012-ben indította a társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseit összefogó programsorozatot, a Hankook Értékteremtő Programot.

Inspiráló nőket díjaz a Femcafe

12 órája

Május 10-én a Várkert Bazárban, az Inspiráló Nők Estjén adják majd át a 8+1 kategória győzteseinek járó elismeréseket.