2018. június 25.

Massimo Bottura az élen

A Lavazza márkanagykövetének étterme végzett az első helyen a világ 50 legjobb éttermét rangsoroló díjátadón Bilbaóban.

Massimo Bottura

Massimo Bottura és a Lavazza együtt ünnepelte Bilbaóban az Osteria Francescana első helyét a világ 50 legjobb éttermét rangsoroló 2018. évi díjátadót követően.

A márka évek óta együttműködik a három Michelin csillagos séffel, aki egyike azoknak, akik a Lavazza kávék kiváló minőségét felismerve úgy döntöttek, hogy megosztják kreatív elképzeléseiket a torinói céggel. Ezen kívül Massimo Bottura az egyik főszereplője a Lavazza 2018-as naptárának, amely az az Egyesült Nemzetek által meghatározott 20 fenntartható fejlődési cél globális művészeti szószólója. A kiadványban a sztárséf cselekvésre szólít fel az élelmiszer-hulladék leállításával kapcsolatban, amelyet Bottura Food for Soul elnevezésű a nonprofit szervezete is képvisel - írják.

Az idén 16. alkalommal megrendezett, a világ 50 legjobb éttermet rangsoroló díjának 2012 óta a Lavazza a hivatalos kávéja. Az idei együttműködés tovább erősíti a márka szilárd kapcsolatát a csúcsgasztronómiával, amely újfajta gondolkodást indított el a kávé minőségéről és az italhoz kapcsolódó innovációkról. A csúcskonyhák világhírű rendezvényén Massimo Bottura mellett a Lavazza séf nagyköveteit, Virgilio Martinez-t, Adriàs Albert-t, Enrico Crippát is díjazták.

A június 16-20 között megrendezésre kerülő esemény kávéja a Kafa egy különleges verziója volt, amelyet olyan exkluzív kávéélmények kísértek, mint a Caipimoka, amely egy Lavazza eszpresszó kávé, friss bazsalikom, Elit® vodka, citrom és San Pellegrino alkotta koktél - teszik hozzá.

Turisztikai programot indít Magyarkanizsa

6 órája

A település a helyi és a magyarországi turistákat célozza meg, és velük szeretné megismertetni a történelmi és természeti kincsekben gazdag vidéket.