2020. március 31.

Meditálnak a legújabb Barbie babák

A testi és lelki feltöltődésről szól a Barbie forgalmazója, a Mattel legfrissebb, rengeteg kiegészítővel kapható babakollekciója.

Az új, az énidőt és a rekreációt népszerűsítő sorozat részeként egy meditáló Barbie, egy „Kikapcsolódás”, egy „Édes álom”, egy „Torna együtt” szett, valamint egy különleges habfürdő játékkészlet érkezett meg Magyarországra. A gyűjtemény interaktív babáival a gyerekek játék közben, kreativitásukat kibontakoztatva fedezhetik fel a testi-lelki egyensúly fenntartását segítő praktikákat. Az edukáció mellett az új kollekcióval a Mattel célja az is, hogy a sokszínű élethelyzetek eljátszása révén gazdagítsa a gyerekek érzelmi világát, és hogy erősítse a lányok önmagukba vetett hitét.

A játékgyártó a különleges sorozathoz kapcsolódóan együttműködik a Headspace mobilapplikációval, és meditációs gyakorlatokat is kínál kimondottan a 6-8 éves korosztálynak. A napindító „Jó reggelt!”, a mindig jó kedvre derítő „Maradj pozitív” vagy a megnyugtató „Jóság” gyakorlatokat Barbie is bemutatja a saját vlogján.

Az új kollekciódarabjai már elérhetők a webáruházakban,júliusban pedig további két játékszett, az arcápolás és a manikűr-pedikűr készlet érkezik aföltöltődés Barbie gyűjteménybe.