2019. április 16.

Megerősíti pozícióját a pálinkamárka

Idén új fejezetet nyit a tizenkét éves pálinkaház: megváltozik a csomagolás, valamint a termékportfóliót is racionalizálják.

A 2006-ban elrajtolt Rézangyal Kft. az évek alatt egy teljes, minden piaci igényt kielégítő márkaportfóliót alakított ki. Ebben éppúgy megvolt a helye a top prémium szegmenst erősítő Márton és Lányainak, ahogy a felsőkategóriás Rézangyalnak, valamint az átlagosabb, speciális igényeket képviselő márkáknak. A Coca-Cola HBC Magyarország 2017-ben vásárolta meg a márkacsoport legerősebbjét, a Rézangyalt. Ezt viszi most tovább és irányítja egy magasabb kategória felé - írják.

„Jó pálinkát készíteni szakmai kihívás, ám a fogyasztói igények alapján kialakított, éveken átívelő, állandó minőséget hordozó karakterek létrehozása már igazi, embert próbáló feladat” – hangsúlyozza Márton András, a Rézangyal blendmestere.

„A Rézangyal megújult termékválasztékával a legaktuálisabb fogyasztói igényekre reagálunk, fókuszban tartva az állandó, prémium minőséget, ami tükröződik az egyedülálló blendelési eljárással készített italaink ízvilágában, a megújult csomagolásban és a vendéglátóhelyek számára kínált minőségi marketing anyagokban, és fogyasztói aktivitásokban. Büszke vagyok erre az innovációra, amely a márka további sikeres piaci szereplésének a záloga. A második negyedévben ráadásul belépük egy olyan kategóriába, amelyben eddig még nem szerepelt a márka. Célunk, hogy a prémium szegmenst meghódítva továbbfejlesszük a hazai pálinkakultúrát” – tette hozzá Vajda Márton, a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. prémium alkohol portfólió vezetője.