Médiapiac 2018. március 12.

Ne késlekedjen, ma még tart az akciós ár!

Olyan nagy márkák képviselőivel találkozhat a geneRÁCIÓkon, mint a Telekom, Coca-Cola, Nestlé, Rauch, Szentkirályi. Éjfélig jelentős kedvezménnyel vásárolhat jegyet a média, a hirdetők, az ügynökségek márciusi seregszemléjére.

A digitalizáció már rég túl nőtt a technológián, sokkal inkább az emberekről, a társadalom átformálódásáról, kulturális változásokról szól – állítja Szabó Béla.

A Telekom kommunikációs igazgatója azt a kérdést taglalja majd, hogyan lehet hozzásegíteni az embereket ahhoz, hogy a digitalizáción keresztül mindenki aktívan és teljes körűen részese lehessen ennek az új kornak.

Hétfő éjfélig tud jelentős kedvezménnyel jegyet váltani a március 21-22-i konferenciánkra, a geneRÁCIÓkra. Ne maradjon, jelentkezzen időben!

A Coca-Cola ügyfélekapcsolati igazgatója, Mérő Ádám arról fog beszélni, hogyan képes egy hirdető kezelni a kampányaiban az egyre elharapódzó tartalomfogyasztási fragmentációt, a hagyományos, linerális médiumok meggyengülését/átalakulását? Miben változott az integrált médiamix?

Mutschler Ágnes (Nestlé Hungária) pedig azt vizsgálja meg, élnek-e a középkorúak vagy idősebbek a fiatalosnak tekintett technológiákkal? Hogyan lesznek általánosak azok a szolgáltatások, amelyek 10-20 éve még újdonságnak számítottak? Hogyan és miként követi le ezeket a folyamatokat a termék- és szolgáltatás kommunikáció, akár a kreatívok, akár a médiaválasztás szemszögéből?

A rendezvényen találkozhat továbbá:

  • a nagy médiacégek (Sony, Centrál Médiacsoport, Index.hu, Lapcom, Viacom, JCDecaux, Sláger FM, TV2),
  • az ügynökségek (OMD, Atmedia, Café Communications, Neo Interactive, Post For Rent)
  • és a piaci trendeket felvázoló kutatók (GfK, Kantar Hoffmann, Nielsen, Kutatópont, Inspira, Gemius) szakembereivel.

A teljes programot itt találja!A GVH a dr. Gődénnyel hirdető céget vizsgálja

6 órája

A vizsgálatot azért indult a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozással szemben, mert az feltételezhetően jogsértő módon, orvos vagy egészségügyi szakember ajánlására vonatkozó állításokat tett videóiban.