2017. szeptember 13.

Negyedik alkalommal indul a nevezés

A Kreatív versenyének célja, hogy a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazza.

A Kreatív idén negyedszer meghirdetett Craft Award versenyére az elmúlt év kommunikációs megoldásaival jelentkezhetnek gyártó- és produkciós cégek, illetve a filmipar egyéb területein tevékenykedő cégek, ügynökségek, médiumok vagy a megbízói / hirdetői oldal képviselői.

Nevezhető bármely olyan kommunikációs célú alkotás (reklámkampány, videoklip, inzert, pr- és imidzsfilm, weboldal, alkalmazás stb.), amely 2016. október 29. és 2017. október 27. között került nyilvánosságra, és amelyet Magyarországon bejegyzett vagy telephellyel rendelkező cég hozott létre, vagy amelynek a megvalósításában magyar alkotó is részt vett.

Nevezhetőek tehát a nevezési feltételnek megfelelő cégek és alkotók nem magyarországi forgalmazásra vagy nem Magyarországon bejegyzett cégek megbízásából készített munkái is.

A nevezés folyamata a PPH Media többi versenyéhez hasonlóan megújult. A nevezések a verseny microsite-ján keresztül adhatóak be.

Címkék: gazdaság kreatív pph

Vállalati tréning: kidobott pénz?

1 napja

Hiába virágzik a tréningpiac Magyarországon, a vállalati oktatások eredményei kritikán aluliak. A hazai cégek egy nagy tréningrablás áldozatai – derül ki az Antré Akadémia tanulmányából.

Kirúgta London az Uber-t

1 napja

Nem hosszabbítja meg az illetékes londoni közlekedési hatóság az Uber egy hét múlva lejáró taxiszolgáltatási engedélyét.