2 napja

Nem lesz idén Arany Penge és M+lista

A MAKSZ nem rendezi meg az Arany Pengét idén, valamint a Kreatív Magazinnal közös M+lista sem kerül kiadásra 2020-ra.

A Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége a széleskörű iparági egyeztetéseket követően úgy döntött, hogy a vírushelyzetre való tekintettel 2020-ban nem rendezi meg az Arany Penge Kreatív Fesztivált. A szövetség társszervezőjével, a Kreatív Magazinnal egyetértésben azt is bejelentette, hogy a 2020-as évre nem adják ki az ügynökségeket szakmai versenyeken elért eredmények alapján rangsoroló M+listát sem. Így a 2020-ban megrendezésre kerülő versenyeken elinduló ügynökségek a szakmai elismerésen túl az idén elért díjakért M+lista pontokat nem kapnak.

A kizárólag kommunikációs ügynökségeket tömörítő szövetség indoklása szerint ebben a rendkívül nehéz időszakban, az, hogy az iparág számos szereplője önhibáján kívül elvesztve bevételét nem engedheti meg magának a versenyzést, a nemzetközi hálózathoz tartozók többsége pedig központilag nem nevezhet idén, egyenlőtlen versenyhelyzetet teremtene mind a Pengén, mind a 2020-as listán. A MAKSZ az egyenlő esélyek mellett kiállva, a tolerancia és az összefogás fontosságára, a károk enyhítésében az ügyfelek és egymás támogatására szeretné felhívni a szakma figyelmét - írják közleményükben.

Egy egész hétig ünnepli a gyermeknapot a Magyar Telekom

47 perce

A Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színházzal és a KEDD stúdióval, a kufli animációs rajzfilmsorozat alkotóival együttműködve különleges online mesesorozattal készül a Tavaszi Digitális Gyerekhétre a Magyar Telekom.

Autósmozi nyílik a budapesti Árkád tetején

5 órája

Június 13-tól a PANAM autósmozi érintésmentes eszközökkel várja a vendégeket a budapesti Árkád bevásárlóközpont tetőtéri parkolójában, ahol a tervek szerint hosszútávon élvezhetjük majd a szabadtéri filmnézést.