2019. május 17.

Nemzetközi influencer tendert nyert a Star Network

Európa több országában fogja a Star Network a Scitec Nutrition influencer marketing tevékenységét irányítani.

Az új trendeknek megfelelően a Scitec Nutrition saját influencer ügynökséget keresve tendert írt ki, hogy megtalálja azt a partner, aki számos európai országban felkutatja és koordinálja majd a márka számára hiteles influencereket - írják sajtóközleményükben.

"Nagyon örültünk a Scitec tenderének, hiszen teljesen egybevág a Star Network stratégiájával, miszerint az influencer marketing jövőjét mi a minőségi kreatív és account szolgáltatások nyújtásában látjuk. Külön remek lehetőség, hogy nem csak hazánkban, de más országra vonatkozólag is bizonyíthatjuk szakmai hozzáértésünket " - nyilatkozta Farkas Dániel, a Star Network vezető menedzsere.

"A Scitec innovatív termék- és marketingszemléletéhez nagyon közel áll a Star Network lendületes munkamódszere, ezért is örömmel nézünk elébe az ügynökséggel való közös munkának" - mondta el Szende Attila, a Scitec Nutrition Influencer Marketing Vezetője.

A megbízás első mérföldköve, hogy a Star Network kidolgozza Magyarország mellett több európai országban a vállalat influencer kommunikációjának alapjait.

Indul a XIXO új image kampánya

8 perce

Hazánk egyik vezető italgyártója, a HELL ENERGY Magyarország intenzív kampányokkal és jelenléttel újrapozícionálja XIXO brandjét.