2018. december 06.

Online videókkal támogatta meg a Zwack őszi kampányait a DOUPLA

A kampány középpontjában ezúttal nem az apa-fia kapcsolat áll, hanem a család, illetve szeretteink.

A Zwack két olyan új kampányán is a DOUPLA dolgozott, amelyek alapját az őszi-téli aktivitáshoz kötődő reklámfilmek jelentették.

Az Unicum téli kampányának célja, hogy egyedivé teygék az Unicum díszdobozt, ugyanakkor a korábbi két év Unicum karácsonyi kommunikációjának méltó folytatása, vagyis az „Én hősöm az apám”, core Unicum célcsoportot megszólító kampányának továbbgondolása.

A kampányt három fő pillér alkotja:

- Három kisfilm készült az Unicum nagyköveteivel:

Zwack Sándorral, Wossala Rozinával és édesanyjával (Kánya Kata), valamint Marsalkó Dáviddal és édesapjával (Marsalkó Péter). Ezekben a filmekben szereplőink szeretteikhez fűződő viszonyukról beszélnek, családi karácsonyi hagyományokat elevenítenek fel, úgy ahogyan korábban még nem hallottuk.

- Karácsonyi nyereményjáték:

Arra kérték az Unicum rajongókat, küldjék be fotóiakat szeretteikkel kapcsolatos legszebb emlékükről. A fotókat egy a kampányra létrehozott website-on keresztül gyűjtötték. A pályázók közül 100 szerencsés megnyerhette az Unicum díszdobozt a beküldött fotójával díszítve. Aki azonban biztosra szeretne menni, az december 14-én vagy 15-én az Zwack Mintaboltban megvásárolhatja a díszdobozt, rajta az általa választott fotóval.

- Múzeumtúra:

Aki a karácsonyi videókban hallott izgalmas családi történeteken kívül még többre lenne kíváncsi, annak lehetősége lesz részt venni Zwack Sándor és vendégei (Wossala Rozina és Kánya Kata, Marsalkó Dávid és Péter) által tartott múzeum-, lepárló- és pincetúrán december 14-én és 15-én, ahol a megszokottól eltérő tárlatvezetés keretében tudhat meg többet a legendáról és a híres „tárlatvezetőkről”.

A kampány kreatív koncepciójáról:

A kampány középpontjában ezúttal nem az apa-fia kapcsolat áll, hanem a család, illetve szeretteink. Az ő támogatásuk, elismerésük, megbecsülésük ad erőt a mindennapok nehézségeihez. Ennek az odaadásnak a méltóképpen való meghálálásában szeretne segíteni idén karácsonykor az Unicum: egy olyan egyedi limitált Unicum díszdobozzal, amelyet a szeretett személlyel közös fotó díszíthet.

Érdekesség, behind the scenes:

A forgatásra az Unicum látogatóközpontjához tartozó Füves Bárban került sor. A stábnak sikerült a forgatáson megteremteni azt a bensőséges hangulatot, amelynek köszönhetően a film szereplői őszintén, felszabadultan mesélnek megható vagy éppen vicces karácsonyi emlékeikről - írják.

A videók megtekinthetőek: itt, itt és itt.

A St. Hubertus őszi kampányának célja, hogy bár annak klasszikus kiadását mindenki jól ismeri, azonban nemrég piacra került társát a St. Hubertus Erdei Bogyókkal és Füvekkel társított italkülönlegességet már kevésbé. A termékinformációk kreatív, élvezetes közvetítésén túl az volt a cél, hogy a klasszikus St. Hubertus-hoz kapcsolódó „vadászós-horgászós” témához hasonlóan felépítsék az Erdei bogyós Hubertus „világát”, image-ét is.

A kampány középpontjában egy influenceraktivitás állt: az ügynökség Tóth Lajos ismert természetfotóst választotta a kampány nagykövetének. A koncepció kisfilm formában elevenedett meg, amelyet a márka Facebook-oldalán tettek közzé.

A kisfilmmel párhuzamosan egy játék is elindult a St. Hubertus Facebook-oldalán, ahol arra kérték rajongóinkat, küldjenek be hozzászólásban általuk készített természetfotókat, amelyeket Tóth Lajos fog zsűrizni és egy győztest kiválasztani, aki mellé három szerencsés nyertest is kisorsolnak.

A kampány kreatív koncepciójáról:

A St. Hubertus Erdei Bogyókkal és Füvekkel fő témájaként a természetfotózást választottákk, hiszen adta magát az analógia a vadászattal kapcsolatban – a természetfotós is az erdő őre, ugyanúgy lesben áll, hogy „elejtse” a vadat, ugyanolyan kitartást és tiszteletet kíván a természetfotózás, mint a vadászat.

Érdekesség, behind the scenes:

"Még javában tombolt az indián nyár, amikor leforgattuk a kisfilmet, így a stábnak a meleg napsütésben kellett megjeleníteni az őszi erdők hűvös reggeli pillanatait" - írják.