2019. február 22.

Ország Boltja Minőségi díjat nyert a MediaMarkt

A MediaMarkt webáruháza nyerte a Minőségi 1. díjat Webpláza kategóriában az Ország Boltja versenyen.

A zsűri az Árukereső.hu oldalon 2018-ban leadott összes vásárlói vélemény és értékelés alapján ítélte oda a legjobb szolgáltatásokat nyújtó áruházaknak. A minőségi díjért most több mint 1200 áruház versenyzett. Minőségi díjat a műszaki kiskereskedelmi áruház már negyedik alkalommal nyert - áll közleményben.

„Úgy gondoljuk, hogy ez a győzelem megtisztelő visszajelzés a vásárlók részéről, hiszen az általuk leadott értékelések azt mutatják, hogy elégedettek a szolgáltatásinkkal – mondta Bombera Zsolt, a MediaMarkt webáruházának ügyvezető igazgatója – Büszkék vagyunk arra, hogy ezt a győzelmet az egyik legnehezebb, Webpláza kategóriájában értük el, hiszen itt az egyik legnagyobb kihívást jelentő feladat magas színvonalú szolgáltatást biztosítani és a vevők elégedettségét megtartani” – fejtette ki a webáruház vezetője.

Az Árukereső.hu által szervezett Ország Boltja verseny célja, hogy valós fogyasztók visszajelzései alapján válassza ki a legnépszerűbb, valamint a legmagasabb szolgáltatásokat kínáló webáruházakat. A Minőségi díjat a szervező a Vásárlói Vélemények pontszáma alapján számítja, valamint azok minőségét súlyozza azok mennyiségével.