2019. szeptember 05.

PR News Platinum PR Awards döntős a Magyarország rejtett kincsei kampány

Legutóbbi European Excellence Awardson, Sabre Awardson, valamint az IPRA Golden World Awards for Excellence-en is shortlistre került.

Most a PR News Platinum PR Awards integrált kommunikációs megoldások kategória döntőseinek egyike lett a pályázat. A három hónapon átívelő kampány a Magyar Turisztikai Ügynökségnek készült. Az eredményhirdetésre két hét múlva, szeptember 17-én New York-ban kerül sor.

A Magyarország rejtett kincsei kampány a belföldi utazókat ösztönözte Magyarország rejtett kincseinek felfedezésére. Az MTÜ integrált kampánya több lábra épült az átfogó kommunikáció érdekében. A turisztikailag inaktív célcsoport elérésére és bevonására közösségi média kampányt és nyereményjátékot indított a Lounge Communication, míg az aktív turisták mozgósítását többek között geocaching aktivitással érte el az ügynökség. A rejtett kincsek szélesebb körű megismertetését sajtókampány is segítette - írják.

Régiós megbízást nyert el a FLOW PR

1 órája

Lengyelországban, Csehországban, Romániában és Magyarországon egyaránt a FLOW PR felel az MSD Animal Health társállat-üzletágának online felületein zajló imázsépítésének megtervezéséért, a megvalósítás koordinálásáért.