2018. szeptember 17.

Párizsi pop-up rendezvényen mutatták be a Lexus RC kupét

Az autót elsőként Andreas Møller Michelin-csillagos konyhafőnök vezethette, aki az új RC és a Lexus „mégis” filozófiája nyomán egy különleges #KiélezettMégisKifinomult fogást is készített.

Az új Lexus RC kupé csaknem egy hónappal a 2018-as Párizsi Autószalonra időzített világpremierje előtt, a Champs-Elysées sugárúton működő Copenhague étterem konyhafőnökével, Andreas Møllerrel közösen szervezett párizsi pop-up rendezvényen mutatta meg magát a nyilvánosságnak.

A megújult, átdolgozott RC a zászlóshajó LC luxuskupé nyomdokain haladva a magasabb szintű kényelmet a Lexus legfrissebb formai jellegzetességeivel és még pontosabb vezethetőséggel társítja. Az új RC módosításai tökéletesen testesítik meg a Lexus „MÉGIS” filozófiáját: az autó „kiélezett, mégis kifinomult” személyisége mellett bemutatva, hogyan kelthetnek csodálatos hatást egymásnak elvileg ellentmondó értékek - írják.

Andreas Møller egy különleges fogásban igyekezett megragadni az új RC #SharpYetSmooth személyiségét. A dán konyhafőnök elsőként próbálhatta ki az új luxus sportkupét Párizs szívében.

„Olyasvalamit akartam létrehozni, ami könnyed és légies, mégis tartalmas és erőteljes ízvilágú, azaz ellentmondásos, de kifinomult.” – fogalmaz. „A fogás fő alkotóeleme a makréla, aminek kemény bőre alatt vajpuha textúrával találkozunk, ugyanúgy, ahogy az RC határozott vonalai alatt rejlik a fényűző belső. A másik párhuzam a vattacukor használata: ez ugyanúgy elfedi, majd feltárja az alatta megbúvó értékeket, ahogy az új RC fedélzetén is jóval több minden fogad, mint amire első pillantásra számítanánk.”

Környezettudatos promóció a XIXO-tól

17 órája

Július 6-tól augusztus 30-ig minden XIXO szénsavas üdítő, jegestea és ízesített víz csomagolása az ország több mint száz pontján XIXO termékekre és garantált DORKO ajándékokra váltható be.