2020. július 01.

Pr-ügynökséget választott a GLAMI

A megbízás magába foglalja a márka sajtóközpontjának létrehozását, üzemeltetését, a márkaismertség növelését, a marketingkommunikáció szakértői támogatását, valamint a pr-aktivitások tervezését és megvalósítását.

A GLAMI online divatáru kereső platform nem értékesíti közvetlenül termékeket, hanem egy helyen gyűjti össze és hirdeti a divattal foglalkozó webáruházak ajánlatait, ezzel leegyszerűsítve a divattermékek kínálatának feltérképezését és vásárlását. A GLAMI online felülete jelenleg 13000+ márka 1 millió+ termékéhez nyújt hozzáférést – csak Magyarországon, partnerei közt a legtöbb vezető webáruház megtalálható, mint például Ecipo, Bonprix, Answear, Reserved, Fashiondays, Fashionup, Spartoo, vagy az Orsay. A GLAMI 2020-ban 17 országban van jelen, többek között Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Görögországban, Romániában, Törökországban és Oroszországban - írják.

„A járványügyi helyzet hosszútávú hatásai közül kielmelkedő az e-kereskedelemre gyakorolt hatása, ezért most minden tekintet az online értékesítés lehetőségeire, trendjeire szegeződik. A vállalkozásoknak képeseknek kell lenniük gyorsan reagálni a bizonytalan körülményekre, ezért a klasszikus márkaépítési feladatok mellett, e-kereskedelmi tanácsadói partnereként is támogatni fogjuk a GLAMI márkát az együttműködés keretében" – mondta Körömi János, a Clue PR ügyvezető igazgatója.

„Elősorban azért választottuk a marketingkommunikációs feladatok ellátására a Clue PR ügynökséget, mert a kommunikációs szakmai ismeretek mellett a magyar piacon kiváló szakértelemmel rendelkeznek az e-kereskedelem területén" – mondta Natalia Romanova, a GLAMI nemzetközi kommunikációs szakértője.

Címkék: gazdaság clue pr glami