2016. május 03.

Receptolvasás és online bevásárlás egy időben

Innovatív szolgáltatást indított a napokban az ApróSéf.hu, melyet a GRoby online szupermarkettel közösen fejlesztettek ki.

Ahol recept tartalomfogyasztás történik, ott a hozzávalók megvásárlásának igénye is felmerülhet. Ezt a tényt ültette át a gyakorlatba az ApróSéf.hu és a GRoby online szupermarket, a kivitelezésében a BigFish csapata is jelentős részt vállalt.

Varga Gábor, az ApróSéf.hu főszerkesztője elmondta: a hozzávalók azonnali online megrendelésének lehetősége csak az első lépés egy úton, amelyen elindultak.

Nagy Sándor, a GRoby online szupermarket vezetője hangsúlyozta: ma már elvárás, hogy a technológia minél jobban kiszolgálja a használóját, így folyamatosan keresik azokat a partnerségeket, ahol ebben példát mutathatnak.

A szolgáltatás a hirdető partner lefedettségéből adódóan jelenleg Pest megyében érhető el. Az ApróSéf.hu tervei szerint az olvasók hamarosan az összes nagy online bevásárlást nyújtó cég szolgáltatását igénybe vehetik az oldalon. Ennek keretében akár preferált kiszállítót is választhatnak, vagy akár összevethetik az egyes szolgáltatók árait. Mindez mobil eszközökre optimalizált reszponzív felületen, és mobilalkalmazással egyaránt igénybe vehető lesz.