2016. június 20.

Rekord a Max Factor Make-up Academy kampányban

Sminkrekord, roadshow, online platform és fogyasztói promóció támogatta az edukációs programot.

Közleményük arra emlékeztet: Max Factor Make-up Academy néven a magyar piacon egyedülálló és ráadásul teljesen térítésmentes edukációs programot indított el tavasszal a márka. A hosszú távú aktivitás során érdekes tartalmakkal látták el a külön honlapra kattintókat, valamint országos tanácsadó roadshow-n várták azokat, akik személyre szabott segítséget igényeltek a Max Factor profi sminkes csapatától. A kampány június 30-ig tartó online és fogyasztói nyereményjátékkal is kiegészült, valamint zárórendezvényén egy országos sminkrekordot is sikerült felállítani. A programban a HTX Advertising & Event volt a Max Factor partnere.

Légy a saját sminkmestered szlogennel indult el április elsején a Max Factor Make-up Academy program, melyet a márka azért hozott létre, hogy megbízható, hiteles módon nyújtson segítő kezet, támogatást a nőknek a mindennapi sminkelésben. Az aktivitás során egyaránt cél volt a sminket nem használók bevonása, és azok segítése is, akik rendszeresen festik magukat, de szívesen fejlődnek vagy tanulnak meg új technikákat.

Bár a kampánnyal párhuzamosan június 30-ig fut egy fogyasztói promóciói is, a Max Factor alapvetően nem az értékesítésösztönzést tartotta fontosnak. Küldetésként azt tűzte ki, hogy minden térítés nélkül, hozzáadott értékként támogassa a nőket a megfelelő minőségű és mennyiségű smink eltalálásában, ezzel erősítve a mindennapi fellépésüket, önbizalmukat.

Összességében több mint 10 ezren látogattak el a Max Factor Make-up Academy szívét jelentő online platformra, melyen a későbbiekben is folytatódik majd a program. A kampány során a www.maxfactoracademy.hu-n 10 héten keresztül folyamatosan bővülő tartalommal, sminkleckevideókkal, kvízekkel találkozhatnak az érdeklődők, amelyekhez online nyereményjáték is kapcsolódott. Ugyanakkor mintegy 1000 nő látogatott el a Max Factor Make-up Academy országosan sminktanácsadó roadshow-jának 10 helyszínére is. Természetesen az online platform összekapcsolódott a roadshow-val, rendkívül sokan éltek például az előjegyzés lehetőségével.

Azok számára, akik beregisztráltak és követték a Max Factor Make-up Academy eseményeit, végül egy igazán nagy meglepetést szervezett a márka: egy exkluzív zárópartin a legtöbben egyszerre sminkleckében résztvevők magyar rekordját állíthatták fel a résztvevők Szűcs Adrienn, vezető sminkmester útmutatása alapján, Ábel Anita és D. Tóth Kriszta társaságában. (A magyar rekord hivatalos megnevezése: Az egy időben, egy helyen a legtöbb, sminkelést tanuló személy által egyszerre bemutatott arcszépítési tevékenység hazai tömegszerűségi rekordja.)

A GVH a dr. Gődénnyel hirdető céget vizsgálja

11 órája

A vizsgálatot azért indult a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozással szemben, mert az feltételezhetően jogsértő módon, orvos vagy egészségügyi szakember ajánlására vonatkozó állításokat tett videóiban.