2020. január 26.

Személyes márka védelemről szól a 27. Kríziskommunikáció Meetup

A személyes márka védelméről tudhatnak meg többet azok, akik 2020.01.28-án az esti órákat a Kríziskommunikáció Meetup csoport következő szakmai estjén töltik a budapesti UP Centerben 18.00 és 21.00 között.

“Ahogyan egyre erősebbé váltak a személyes márkák, úgy lettek egyre sebezhetőbbek is. Soha nem kapott ekkora figyelmet és jelentőséget a személyes márka, és nem is volt ennyire kitéve támadásoknak egy-egy üzletember vagy híresség brandje, mint napjainkban. Ez az évtized a személyes márkákról fog szólni az üzleti kommunikációban, ezért kezdjük a 8. évet ezzel a témával” - mondja Vas Dóra, kríziskommunikációs szaktanácsadó, a csoport alapítója.

Miről lesz szó a 27. Kríziskommunikáció Meetup esten?

Az esten áttekintésre kerülnek azok az új támadási formák, amelyek meghatározóak lehetnek a közeljövőben. A meghívott szakértőktől konkrét esetpéldákon keresztül tudjuk meg, mit tehet a kommunikációs szakember e támadások hárításával kapcsolatosan.

Krekó Péter, a Political Capital ügyvezető igazgatója és Szicherle Patrik, elemző az álhírek hatásmechanizmusai mellett a vállalati szektorban terjedő álhírek fő típusait mutatják be. Solymos Ákos, a Quadron Kibervédelmi Kft. K+F és Oktatás üzletágvezetője a személyazonosságlopás múltjáról és jelenéről fog beszélni. Az álhír és deepfake alapú támadások mellett a darkweb adatpiacait is érinti majd előadásában.

Dr. Teker Orsolya adatvédelmi szakjogász a személyes márka elemeinek ellopásával kapcsolatos jogi tudnivalókat fogja ismertetni, így megtudhatjuk tőle, mit tehetünk akkor, ha visszaélnek nevünkkel, vagy éppen fotónkkal. A brit királyi család közösségi média kommunikációján keresztül a vállalati és a személyes márka különbségeire mutat rá Polgár Péter, a Brightly account managere. A Tibi atya brandet képviselő Tóth Mátét pedig Lévai Richárd közösségi média szakértő kérdezi a Tibi atya brand és Tóth Máté személyes márkájának kapcsolatáról, az őt ért támadásokról.

A 27. Kríziskommunikáció Meetup részletes programja és jelentkezés: https://matrixpr.hu/meetup/szemelyes-marka-vedelme-27-szakmai-est/

Keresik Michelisz Norbert utódját

28 perce

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. beállt a Hungaroring E-sport Bajnokság mögé, amely Michelisz Norbert túraautó világkupagyőztes szakmai vezetésével valósul meg.