A napokban indult új, mobil fókuszú kampány azt meséli el, hogyan és miért készült el a Telekom új mobilcsomag-portfóliója.

Megújította mobil-portfólióját a Telekom, amelyben mindenki személyre szabhatja a számára ideális mobilcsomagot, annyi beszéddel és annyi nettel, amennyi neki kell.

Az alapkoncepció, hogy a legjobb, ha a szolgáltatók nem próbálják meg kitalálni, mi a jó az ügyfeleiknek. Hiszen a legjobban ők maguk tudják. A kampány azt meséli el, hogyan és miért készült el a Telekom új mobilcsomag-portfóliója.

A filmek valójában különböző életpillanatokból kiragadott snapek, amelyeken egy karakteres narrátorhang vezet végig. Néhol maguk az emberek is megszólalnak, és hozzáteszik a magukét a gondolatmenethez. Hiszen róluk szól az egész.

Kecskét és trombitát a fa alá?

2 órája

A Jófogás megnézte, tavaly mik landoltak az oldalon december 25. és január 15. között, hogy kiderítse, miben tér el az adott időszak egy átlagos hónaphoz képest.

Egyedi programok az EY rendezvényén

2 órája

A nagy presztízsű, világviszonylatban egyedülálló díj gálaestjének szervezését és megvalósítását a Hello Event BTL ügynökségre bízták.