2018. július 06.

Tuningol az Adaptive Media

Partneri megállapodást kötött az Apative Media és a motoglobe.hu Kft. A kiadóhoz az Onroad.hu, a Motoglobe.eu és a Motoapro.hu oldalak tartoznak, ezzel további motoros oldalakkal bővült a sales house portfóliója.

A tíz éves múltra tekintő Onroad.hu naponta szolgál friss motoros tartalommal. Az oldal 2017-ben 76%-os növekedéssel, szinte megduplázta látogatottságát, ezzel párhuzamosan az általa szervezett motoros túrák is egyre népszerűbbek a résztvevők között.

A Motoglobe.eu kifejezetten a motorosok igényeire szabott hiánypótló oldal és mobil alkalmazás. A több mint 12.000 taggal rendelkező közösségi jellegű portálon a felhasználók könnyen kereshetnek ismerősöket vagy vezethetik motorukkal kapcsolatos kiadásaikat online szervizkönyv és tankolási napló segítségével. Az applikációval rögzíthetőek a motoros túrák, de a közelben lévő vendéglátóhelyeket, benzinkutakat, sőt ATM-eket is jelzi a felhasználónak.

A Motoapro.hu egyedi apróhirdetési megoldásának köszönhetően a felhasználóknak elég a motor típusát és évjáratát megadni, a rendszer automatikusan hozzárendeli a technikai adatokat a hirdetéshez.

„A Motoglobe oldalai nem csak a motorosoknak nyújtanak hiánypótló megoldásokat, de hirdető ügyfeleink számára is lehetőséget biztosítanak egy kifejezetten tematikus közönség elérésére” – tette hozzá Csizmadia Ildikó, az Adapative Media partnerkapcsolati menedzsere.

Az együttműködés értelmében az Adaptive Media értékesíti a három oldal klasszikus display és natív hirdetési megoldásait.