2019. február 11.

Városmarketing szakközgazdász és specialista szakirányú képzés indul a Miskolci Egyetemen

Mitől lesz egy település, egy város, avagy egy megye vonzó, versenyképes? Miként alakítható a területek imázsa?

2019. februárban Városmarketing szakközgazdász és specialista szakirányú, két szemeszteres „másoddiplomás” képzés indul a Miskolci Egyetemen a Marketing és Turizmus Intézet gondozásában, Piskóti István szakvezetésével, miskolci és budapesti helyszínnel.

Hogyan fejlesszük, hogyan pozícionáljuk, márkázzuk városunkat? Mikor kell újra-márkázni? Hogyan erősíthetjük a lakosság identitástudatát, elégedettségét? Hogyan csábíthatjuk a turistákat és a befektetőket a településünkre? Hogyan segíthetjük vállalkozásainkat? Hogyan vigyünk sikerre kulturális intézményeket, eseményeket? Hogyan menedzseljünk együttműködve a környezeti és más közös problémákat? Hogyan kommunikáljunk hatékonyan? Mikor jó a digitális, online marketing alkalmazási gyakorlata?

A városmarketing specialista diploma megszerzése nem igényel közgazdasági alapdiplomát.

Képzésüket önkormányzati vezetőknek, képviselőknek, települések kommunikátorainak, marketingeseinek, s a kulturális, a turisztikai, a sport, az oktatási és gazdaságszervező intézmények, szervezetek, egyesületek, közösségek munkatársainak is ajánlják, akik együtt és sikeresen akarják építeni településüket, térségüket.

A városok fejlesztésének tervezésében, menedzselésében jártas, tapasztalt oktatógárdától, gyakorlati szakemberektől nemcsak tudást, de településére adaptációs segítséget is kaphat!

A kurzusra való jelentkezési határidő: 2019. február 15.

Bármely képzési területi alapdiplomával rendelkezőknek bővebb információ a képzésről és jelentkezési lap itt érhető el.