2018. július 04.

Vendégül látják Andre Agassit

A Lavazza a világ egyetlen élelmiszer- és italgyártója, amely mind a négy Grand Slam verseny partnere.

A Grand Slam tornák hivatalos partnereként idén is a Lavazza a wimbledoni teniszbajnokság hivatalos kávéja. A nyolcadik éve tartó együttműködés keretében a Lavazza idén újra vendégül látja a bajnokság globális nagykövetét, André Agassit.

A kávékülönlegességek mellett, a Lavazza kiemelkedő kulináris élményekkel is gazdagítja majd az Egyesült Királyság legrangosabb teniszversenyét, olyan nemzetközileg is elismert, Michelin-csillagos séfeket látva vendégül, mint az Shaun Rankin az Ormer Mayfair étteremből, vagy a híres olasz séf Carlo Cracco, valamint a világhírű cukrász Ernst Knam.

A 2018. július 2-től július 15-ig tartó bajnokságon a Lavazza 100 magasan képzett baristája, 60 helyen kínál majd autentikus olasz kávét a torna közel 500 000 szurkolójának, akik a híres Ripplemaker segítségével saját szelfijükkel vagy kedvenc versenyzőik képmásával is díszíthetik frissítő kávéikat - írják.

André Agassi, Giuseppe és Marco Lavazza

„A Lavazza örömmel folytatja régóta fennálló partnerségét a wimbledoni teniszbajnoksággal, és olyan ikonokkal, mint a torna nagykövete, André Agassi, aki Wimbledonban nyerte első Grand Slam címét. Büszkék vagyunk, hogy továbbra is támogathatjuk a világ egyik legjobb tenisztornáját” - nyilatkozta a Lavazza alelnöke, Marco Lavazza.

Címkék: gazdaság lavazza sport