2016. augusztus 15.

Videóreceptekkel támad a Nespresso

Mi mást kínálhatnának, mint változatos kávékoktélok a nap bármely pillanatára.

A korábbi különlegességek sikere után, a Nespresso szakértői újabb egyedi kávékoktélokat alkottak meg, hogy a kávézás élményét augusztusban is még hangulatosabbá tegyék. A három italban - egy klasszikus koktélban, egy tojáshabos long drinkben és egy ínycsiklandó frappéban - közös, hogy akár a meleg késő nyári napokon, akár borongósabb időben is felpezsdítik az érzékeket és frissítően hatnak a fogyasztóikra. Az intenzíven krémes Arpeggio, a gyümölcsös Rosabaya de Colombia és a karakteres hosszúkávé, az Envivo Lungo az amaréna meggy, a gránátalma és a dió ízeivel válnak még teljesebbé.

Az italok különlegessége továbbá, hogy egy valódi közösségi kezdeményezésként a névadást a Nespresso hazai Facebook rajongóira bízta, így egyedi módon magyar nevekkel születhetett meg végül a Bíbor Alkony, a Trópusi Fuvallat és a Hűvös Homokvihar. A három koktélrecept otthoni elkészítését megkönnyítendő, az instrukciókat most rövid videókon is követhetik a lelkes házi-baristák.

Új módszerrel monitoringozott az ÖRT

1 napja

A gyerekeknek szóló digitális reklámok kérdése a testület fókuszában van, és ennek vizsgálatára új vizsgálati módszert vezettek be.

Véget ért a Brain Bar

1 napja

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.