2016. március 02.

Visszaszámlálás a Nemzeti Sporttal

2016. március 2-án, kedden indul a visszaszámlálás a Nemzeti Sportban a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság kezdetéig.

„Elhozzuk Önnek Franciaországot”: a Nemzeti Sport állandó Eb-rovatában a következő száz napban folyamatosan helyet kapnak az Európa-bajnoksághoz és a magyar labdarúgó válogatotthoz kötődő cikkek. Az újság címlapján, a fejlécben szintén követhető lesz a 100 napos visszaszámlálás. A torna alatt pedig dedikált helyszíni stáb fogja elhozni az olvasóknak és szurkolóknak a bajnokság legizgalmasabb mozzanatait.

A Nemzeti Sport Online (NSO) mellett külön Eb-microsite indul, ahol kizárólag a franciaországi készülődéshez kötődő cikkek és videók kapnak helyet. Ezen az oldalon is követhető az NSO Tv legújabb saját gyártású sorozata: a 16 részes Eb-felvezető magazinnak Koczka Heni a háziasszonya és 2016. március 2. napjától heti rendszerességgel jelentkezik. A magyar válogatott játékosai mellett, külföldi túrák, interjú sorozatok színesítik majd a felkészülés időszakát.

A Nemzeti Sport-csoport hetilapja, a Képes Sport is készül a nyári tornára. A tartalmi felvezetés mellett, exkluzív együttműködési megállapodás értelmében március végétől a legnagyobb sztárokról készült limitált Eb-kártyákat, posztereket és mellékleteket kapnak az olvasók a magazin mellé.

„Az exkluzív print, online és videós tartalmak előállításához elengedhetetlen a Magyar Labdarúgó Szövetség partnersége. Büszkén jelenthetem be, hogy a Nemzeti Sport hosszú évek után ismét hivatalos médiapartnere a Magyar Labdarúgó Szövetségnek” – mondta Buzgó József, a Nemzeti Sport főszerkesztője.

Employee engagement a COVID-19 világjárvány idején

R. Nagy András37 perce

R. Nagy András, a Próbakő Kommunikáció ügyvezető igazgatója rendszeresen publikál a cég IdeaBank oldalán. Most Crispin Manners employee engagement guru, PR-szakembert kérdezte meg.