2017. szeptember 06.

WAVEMAKER név alatt egyesülnek

A brand és a hozzá tartozó új arculat az egyes országokban az egyesülés lezajlása után lép életbe.

WAVEMAKER lesz a neve az MEC és a Maxus ügynökségek egyesüléséből születő új, több milliárd dolláros forgalmú vállalatnak – jelentette be a cég nemzetközi vezetése szerdán.

A WAVEMAKER név arra is utal, hogy az ügynökség a WPP és a GroupM holdingok kötelékében működik, és azok értékeit képviseli.

„A célunk, hogy a hirdetők transzformálni és növelni tudják üzletüket a vásárlási folyamatra vonatkozó megközelítésünkön és ennek adatokkal való integrálásán keresztül. A Wavemaker brand és pozicionálás ennek a célnak a kifejeződése” – mondta Tim Castree, az MEC/Wavemaker globális ügyvezetője.

„A Wavemaker egy izgalmas, új, nemzetközi ügynökségi brand, erőteljes ajánlattal az ügyfelek felé. Timet és csapatát teljes mértékben támogatják a GroupM erőforrásai, szaktudása és mérete” – tette hozzá Kelly Clark, a GroupM nemzetközi ügyvezetője.

A magyar piacon Gulyás János irányítja az új céget 2018 januárjától. Nagy Marcell, a Maxus jelenlegi ügyvezető igazgatója Business Unit Director pozícióban folytatja munkáját a Wavemakernél.

A brand és a hozzá tartozó új arculat az egyes országokban az egyesülés lezajlása után lép életbe, a folyamat 2018 januárjában zárul majd le.