2016. október 20.

YouTube-csatorna webshopja nyert az Ország Boltja versenyen

A TheVR YouTube-csatorna webshopja lett az Ország Boltja 2016 népszerűségi díjasa divat és ruházati kategóriában.

Az Ország Boltja versenyen először fordult elő, hogy YouTube-csatorna nevével ellátott online shop nyerjen díjat. Idén a versenyre több mint 855 webáruház nevezett. A boltok minősítését az internetes felhasználók határozták meg.

„Sosem gondoltuk volna, hogy a közönségünk ennyire pozitívan értékeli azt, amit csinálunk. Külön örülünk, hogy tavaly úgy döntöttünk, az OCTV csapatával fogunk együtt dolgozni a TheVR Shop eredményeiért. Videósként a kereskedelmi szférában működő boltot csak profi csapattal együttműködve lehet erre a szintre fejleszteni, hogy mi közben kizárólag a nézőknek dolgozhassunk” - nyilatkozta Komzsik János és Fábián István, a TheVR YouTube-csatorna tagjai, akiket nemrég a Forbes a 9. legbefolyásosabb közösségimédia-arcokként listázott.

„Cégünkhöz a tradicionális és az online kereskedelem is közel áll. Média üzletágunk korai és gyors fejlődése pedig közös siker. Több éves kereskedelmi tapasztalatunk a Clatronic, AEG, ProfiCook háztartási kisgép márkák hazai képviseletén és e-kereskedelmi jelenlétén alapul. A média-együttműködéseket az OCTV.hu felvásárlása, és ezzel egy időben a TheVR Youtube csatornával való ügynökségi együttműködés indította be. Idén már több videós webáruházát is elindítottuk, az OCTV pedig olyan kreatív, ügynökségi megoldásokat szállító újmédiás projektté nőtte ki magát, mely jelentős elérést és kimagasló eredményeket képes biztosítani. Ezen keresztül kívánunk a minőségi videós tartalomgyártók és a minőségi közösségi videós hirdetésben potenciált látó hirdetők közös pontjává válni” - jelentette ki Németh István, az OCTV.hu kreatív projektet tulajdonló Házimozi Stúdió Kft. vezetője.

A cég által üzemeltetett youtuber webshopok termékei megtalálhatók az 576kbyte üzleteiben és az eMag internetes áruházban is. A rajongók és érdeklődők hamarosan még több helyen találkozhatnak kedvenceik relikviáival, egyéb retail áruházi és internetes és felületeken, illetve a kedvenceikkel a legnagyobb magyarországi gamer családi rendezvényen, a PlayIT Show-n is.