2018. január 18.

Érti a nyomtató, ha beszélnek hozzá

A hangfelismeréshez hasonló alkalmazásfejlesztések ösztönzése világszerte kiemelt szerepet kap a Xerox üzleti stratégiájában.

A tavaly bevezetett, a dokumentumkezelési folyamatokat alapjaiban megváltoztató 29 új Xerox ConnectKey kompatibilis nyomtató, illetve multifunkciós berendezés számos olyan funkcióval ruházható fel, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az irodai feladatok megoldását. Ezek egyik első hírnöke a hangfelismerő technológia, amelynek köszönhetően már hozzá sem kell érni a készülékek kezelőfelületeihez, elég csak szóban utasítani azokat a munka elvégzésére - olvasható a közleményben.

A funkciót a Xerox a Vision-e Voice-szal és az Amazon hangfelismerő rendszerével, az Alexával együttműködve biztosítja, és kifejezetten a ConnectKey i-sorozatához tartozó nyomtatókon, multifunkciós berendezéseken, valamint az új Xerox WorkCentre és a szintén újonnan bevezetett Xerox VersaLink és AltaLink modelleken működik. Ugyanakkor a használatához Amazon Echo eszközre és a Vison-e Voice alkalmazásra van szükség.

A hangfelismerés viszont nem csupán arra alkalmas, hogy másolási, szkennelési feladatokat menedzseljenek vele az irodákban, hanem arra is, hogy információkat szolgáltasson az adott dokumentumkezelő berendezésről. A biztonságos használatot erősíti, hogy az Alexa minden utasítást megismétel a végrehajtás előtt.

Hangutasítással egyebek mellett az alábbi feladatok intézhetőek:

- egy-vagy kétoldalas másolás a megadott darabszámok pontos betartásával,

- szkennelés és a szkennelt dokumentum email üzenethez csatolása, valamint a dokumentum Dropbox-ba szkennelése,

- információátadás arról, hogy a berendezés rendelkezik-e elegendő papírral, festékkel az adott munka sikeres elvégzéséhez,

- a nyomtató működéséért felelős szoftverszintek (firmware levels) ellenőrzése,

- direkt kapcsolatfelvétel a Xerox partnerével, illetve értékesítési képviselőjével.

A Vison-e Voice bekapcsolásával a felhasználók a Xerox multifunkciós berendezéseinek számtalan funkciójához kapnak hozzáférést, és ezzel hathatós támogatást kapnak ahhoz, hogy még egyszerűbben, eredményesebben hajthassák végre a nyomtatással, vagy más dokumentumkezelési folyamattal összefüggő feladataikat.

Címkék: gazdaság xerox amazon

Megalakult a People Group

21 perce

Új integrált ügynökségi csoport jött létre People Group néven, melynek tagjai között szerepel az 1080p reklámügynökség, a 1080pR pr-ügynökség, az UP Advertising és az ArtMedia is - írja a mmonline.hu.