2016. október 25.

Öt új ügyfél az Insomniánál

Ezen felül tovább folytatódik a Gyulahús Kft. márkafiatalító kampánya social média aktivitásokkal.

A közelmúltban indult útnak az ügynökség Gyulai kolbászt népszerűsítő TV-kampánya, mely a Gyulahús Kft. által kiírt tendernyerést követő első közös munka eredménye. Az új ügyfél számára készített márkafiatalító kampány ez év őszén folytatódik tovább social media aktivitásokkal és a #gyulaimánia nevet viselő nyereményjátékkal, az ismert gasztroblogger, Havas Dóra, a Lila füge blog szerzőjének bevonásával.

„Mit vegyek már megint ajándékba?” Ez a gondolat indította el az ötletet, melyre jelenleg nem kapunk hasznos választ. A neten böngészve, vagy egy árukeresőt használva már csak konkrét ötletre tudunk rákeresni. Ezt a problémát kívánja orvosolni az ajandekvarazslo.hu weboldal. A weboldal hazai bevezetését támogató, kétfázisú online és PR kommunikációs kampány készítése és lebonyolítása, a kreatív koncepció kidolgozása és kivitelezése is az Insomnia feladata.

A másik új ügyfél a Science Park irodaépület. Egy ikonikus dél-budai épület, amely jövőre egy teljes felújításon fog átesni, és felfrissült terekkel, megújult műszaki tartalommal várja új bérlőit. Ennek az átalakulásnak részeként a Heitman – a Science Park tulajdonosa – egy komplett arculatváltást kért a hozzá kapcsolódó bevezető kampánnyal együtt. Az erre kiírt pályázat győztese is az Insomnia lett. A Heitmant a CBRE kereskedelmi ingatlan-tanácsadó támogatja, akik egyben a Science Park exkluzív bérbeadó ügynöksége és marketing tanácsadói.

CA Immo megbízása a City Gate irodaház újrabevezető kampányára szól. A közös munka a napokban kezdődik. A Kéri Pharma egy OTC-termékének kommunikációjára kiírt tender keretében készült kampánnyal ez év őszén jelentkezik az ügynökség.