2016. január 27.

Új külsőt kapott a kkv-k hírportálja

A közel 15 éve működő Piac & Profit online új dizájnnal várja olvasóit.

Az átalakulásnak köszönhetően az oldal áttekinthetőbb, a webergonómiai trendeket követve még inkább támogatja a minőségi tartalomfogyasztást, könnyebbé teszi a hasznos tartalmak közti keresést.

A kiadó arra törekedett, hogy az új dizájn nagyobb képei, letisztult formái és a megújult elrendezés növelje az átláthatóságot, és megkönnyítse a keresést a tartalmak között. S nem utolsósorban arra, hogy a szellős elrendezéssel a hosszabb szakmai anyagok olvasása is élvezhetőbbé váljon.

A tartalmak könnyebb kereshetősége érdekében a meglévő rovatstruktúrán túl hét, a vállalkozásokat érdeklő témában – Adózás, Jog, Pénzszerzés, Cégvezetés, Irányítás, Marketing, Költségkímélés, Info & Tech –megjelent cikkek egyben is megtalálhatóak.

A friss hírek és szakértői anyagok, elemzések mellett kalkulátorok (Céges bankszámla, EKÁER, Pályázatkereső, Adónaptár) segítik a látogatóikat abban, hogy egy helyen megtaláljanak a napi üzletmenetükhöz szükséges minden információt.

Az oldalon hangsúlyos helyet kapott a Piac & Profit Konferenciaközpont, amely évente közel 50, rendezvénnyel várja a kkv-döntéshozókat, -cégvezetőket.

A Piac és Profit Kiadó reményei szerint a letisztult elrendezésnek, olvasóbarát formának köszönhetően az oldalon lévő hirdetési zónák is értékesebbé válnak a hirdetők számára.

Címkék: kkv piac és profit ux

Régiós megbízást nyert el a FLOW PR

4 órája

Lengyelországban, Csehországban, Romániában és Magyarországon egyaránt a FLOW PR felel az MSD Animal Health társállat-üzletágának online felületein zajló imázsépítésének megtervezéséért, a megvalósítás koordinálásáért.