2015. október 19.

Új ügyfelekkel, új irodában az ArvaliCom

Három szektorból négy új ügyfelet szerzett a hibridkommunikációs ügynökségnél, amely egyúttal új, nagyobb irodába is költözött.

Az ArvaliCom portfóliójának új tagjai: Daikin, Yamuna, Natinca, FoglaljOrvost.hu. A cég meghívásos tender keretében nyerte megbízását a magyar kozmetikai márka, a Yamuna két márkájától. A Renessence szuperprémium anti-aging bőrápoló kozmetikum és az UP! Hair hajerősítő, hajnövesztő szérum és sampon kommunikációs tevékenysége a napokban indul. A két piaci bevezetés tartalommarketing, közösségi média, online marketing és márka PR elemekből áll össze, és eseménymarketinggel, celebritás kommunikációval, illetve hirdetési kampánnyal egészül ki. Az ArvaliCom a Natinca kézműves szappanokat gyártó vállalkozás számára márkastratégiai-, értékesítéstámogató-, közösségi média-, és PR feladatokat lát el.

A cég meghívásos tender során nyerte el a Daikin Altherma hibrid hőszivattyú B2B és B2C kommunikációs tevékenységét, amelynek keretében nyomtatott- és banner hirdetések készítését, online- és tartalommarketing, illetve PR feladatokat végez, valamint médiavásárlást koordinál. Szintén meghívásos tender eredményeképp dolgozik az ügynökség a FoglaljOrvost.hu orvosfoglaló portál számára, akiknek PR feladatokat lát el.

Az ArvaliCom nemcsak új ügyfeleket szerzett, de új irodába is költözött. A Bécsi úton lévő új bázis immár 10 fő számára segíti a kreatív kibontakozást mintegy húsz ügyfél kommunikációját támogatva.

Címkék: arvalicom tender

Ma van az autizmus világnapja

4 órája

A Nem Adom Fel Alapítvány Léleköntő Programja autizmussal és ADHD-val élő gyermekekkel, illetve azok családjainak igyekszik segítséget nyújtani a mindennapokban.

5+1 tanács a hatékonyabb távtanuláshoz

1 napja

Az Oktondi célja, hogy minél több általános- és középiskolás tanulónak, valamint pedagógusnak segítsenek könnyebben venni a távoktatás akadályait.