2015. április 08.

Újabb kreatív Maggi-kampány a NoSalty-n

A januári Belevalók kampányból már ismert Kék Csibe és barátai ezúttal a friss tavaszi zöldségekből készült krémleveseket népszerűsítik.

A Maggi új, áprilisi kampányának célja a leves készítése során a tyúkhúsleveskocka használatának népszerűsítése, és ebben kulcsszerepet kapott a zöldségkrémleves. A kreatív koncepció és megvalósítás is a NoSalty csapat munkája. Az animációt és a kimeneti file-okat az 5Net Kft. valósította meg, és a Gemius hirdetési rendszer szolgálja ki.

Az egyedi rich media kampányban a képernyőre animált Kék Csibe előtt egyesével bukkannak fel a tavaszi zöldségek, és végigszaladva az oldalon, belepottyannak egy résbe - ha mindeközben a hirdetés kattint a felhasználó, máris megkapja a tavaszikrémleves-receptet, ahol az előző fázisban látható zöldségek vidáman beleugrálnak a levesbe, amit a Kék Csibe befejezésként tyúkhúsleveskockával ízesít.

Az HBO folytatja világméretű kampányát

10 órája

Ezúttal azt a kérdést teszi fel a rajongóknak, hogy ők mit tennének meg a trónért a Trónok harca utolsó évadának 2019. április 15-i premierje alkalmából.