2015. május 14.

Újabb tőkebefektetést kapott az Ntice randi app

A Tinderrel versenyeznének.

Új fejlesztői csapattal, a Smart and Smarty-val folytatja a Ntice elnevezésű magyar randi app, amelyet 2013-ban hozott létre Berecz Ádám és Schleer Tamás. A szórakozóhelyeken való ismerkedést segítő alkalmazás tavaly érte el jelenlegi állapotát, az európai uniós Techpeaks.eu program, külföldi mentorok és üzleti angyalok támogatásával.

A Ntice most nagy összegű tőkebefektetést is kapott a Randivonalat jegyző Dating Central Europe Zrt. részéről, amely a harmadik befektető cég a randi app életében. A Dating Central Europe  a jövőben egyfajta inkubátorházként is jelen kíván lenni a hazai innovációs piacon, áll a közleményben.

Az Ntice alapítói arra építették ötletüket, hogy a visszautasítás mentes ismerkedés vonzó a fiatalok számára. Az ismerősök köre azonban véges, így olyan megoldást kerestek, amely folyamatosan megújuló közeget biztosít. Az alkalmazás az egyes Facebook-eseményekhez csatlakozva lehetővé teszi, hogy a résztvevők közül válasszuk ki a számunkra szimpatikus embereket.

Az új fejlesztések révén klubok is csatlakozhatnak, jutalmazva az egymásra talált párokat. A tulajdonosok hosszú távú célja, hogy az alkalmazás a nemzetközi piacon is versenyképes legyen, és a hasonló mechanizmussal működő alkalmazásoknál - mint például a Tinder - közvetlenebb ismerkedést biztosítson, mondta el Weiler Péter, az Ntice Kft. ügyvezetője. Hozzátette: a fejlesztés során a nemzetközi célcsoport igényeit tartották szem előtt, ezért szerinte "ütősebb" alkalmazásra számíthat a piac, mint amilyen a Tinder.

Monostor kezdett Facebook kampányba

1 napja

Kampányukat az Aeffect Communications segíti és Facebook posztok mellett a Forbes decemberi számában a monostor gazdálkodásáról is beszéltek.

Népszerűek a magyar márkamúzeumok

1 napja

A külföldi látogatók folyamatos érdeklődése mellett idén a magyaroknak kínált céges és családi programokkal értek el növekedést a Szamos, a Törley és a Zwack múzeumai.