2019. március 04.

Ünnepel a Lexus

A 10 milliós mérföldkő méltó megemlékezés a márka 1989-es megjelenésének 30. évfordulójáról is.

A Lexus bejelentette, hogy eladta 10 milliomodik autóját. A mérföldkövet jelentő értékesítési eredmény 2019. február 19-én született, röviddel a 2018-as évzárást követően, amikor a Lexus a legnagyobb volumenű értékesítést könyvelhette el világszerte és Európában egyaránt. Mindemellett a márka immár több mint 1,45 millió öntöltő hibrid autó globális értékesítéséről számolhat be. A Lexus hibridek eladásai 2018-ban közel 20 százalékkal növekedtek az előző évhez képest.

A vállalat azt is közzétette, hogy világszerte 698.330 autót értékesített a 2018-as naptári évben, ami 4,7 százalékos növekedést jelent a 2017-es eredményhez képest.

“A Lexus világszerte jelentős növekedésről számolhat be, kiterjesztve jelenlétét a feltörekvő régiókban, és megerősítve pozícióit a már meglévő piacokon. A márka továbbra is következetesen ragaszkodik ahhoz, hogy kiváló termékeket és kimagasló vásárlói élményt kínáljon a legmagasabb színvonalú márkakereskedőkön keresztül; ez a garancia arra, hogy globális növekedésünk a következő években is folytatódjék” – fogalmaz Yoshihiro Sawa, a Lexus világszintű elnöke.

Címkék: gazdaság lexus autó

Előretörnek az adatvezérelt kommunikációs csatornák

10 órája

Nyolcadik alkalommal készítette el az Inspira Research a reklámpiac hirdetői percepcióját mérő Marketing MoodBarometer kutatását. A 2020-as adatok egyértelműen mutatják az adatvezérelt marketing területek kedvezőbb megítélését.