2016. április 21.

Ünnepi hétvége a BOOKR Kids-nél

Mind a 100 interaktív mese ingyenesen tölthető le a BOOKR Kids Mesetárában ezen a hétvégén, a cég egyéves születésnapján.

A BOOKR Kids új lehetőséget nyújt a digitális világban felnövő gyerekek számára, célja, hogy az okostelefon és a tablet használata mellett az irodalom is életük természetes részévé váljon.

Mesetárában immár 100 olyan klasszikus és modern történet található, amelyek különleges keverékei a digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. A történeteket ismert színészek hangjai keltik életre, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek.

A Mesetár 100. meséje éppen a 23. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál alatt jelenik meg - ez alkalomból a fiatal csapat meglepetéssel is készül: a könyvfesztivál hétvégéjén, április 22. és 24. között, péntek reggeltől vasárnap éjjelig ingyenesen élvezhető a Mesetár mind a 100 meséje.

A Könyvfesztiválon a BOOKR Kids önálló standdal is jelen lesz, ahol mesetabletekkel, játékokkal, szerencsekerékkel és programokkal várják az érdeklődőket.

A BOOKR Kids Mesetár ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházakból, az ingyenes hétvége után pedig egy-, három-, és féléves előfizetésekkel érhető el.

Az alapítókkal készített interjúnk itt olvasható.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.