Megjelent a Cosmopolitan Teszter, az influencer magazin

Megjelent a Cosmopolitan Teszter, az influencer magazin
2018. november 22.

A Cosmopolitan igazi contentinnovációt dob piacra a legújabb különszámával: a november 23-án megjelenő Cosmopolitan Teszter újdonság a hazai és nemzetközi magazinok között, hiszen 4D-s olvasói élményt biztosít. Az olvasó nemcsak lapozgat, hanem a kiadványban elhelyezett termékmintáknak köszönhetően maga is tesztelhet.

Újra a válság előtti szinten a hazai médiapiac

Újra a válság előtti szinten a hazai médiapiac
2018. november 21.

A Whitereport új makromutatói szerint újra a válság előtti szinten a hazai médiavállalatok összesített árbevétele és profitja. Közel 1000 hazai médiavállalat adatai alapján a 338 milliárd forint összárbevételű piac 6 százalékos átlagos profitrátát mutatott 2017-ben. A tavaly óta Nagy-Britanniában is működő Whitereport cross-média piaci KPI-szolgáltatás magyar verziója 2018. november 20-tól nyilvánosan elérhető. Az ingyenes makroszintű adatok a teljes iparág működését támogatják, hogy percepciók helyett tényadatokra alapozott döntések szülessenek.

Mesterséges intelligencia kontra szerzői jog

Mesterséges intelligencia kontra szerzői jog
Mezei Péter2018. november 20.

Napjaink egyik legfontosabb tudományos kérdése, hogy mi a jövője a mesterséges intelligenciának, és ennek függvényében például a gazdaságnak, az információs társadalomnak, sőt magának az emberi fajnak. Ugyan szokatlan felvetés, de léteznek olyan peremterületek, ahol a mesterséges intelligencia és a szerzői jog érdekei és értékei is találkoznak.

Ernyey Béla: „Az életemben semmi nem volt klasszikusan papírformaszerű”

Ernyey Béla: „Az életemben semmi nem volt klasszikusan papírformaszerű”
Tóth Olivér2018. november 19.

Ő a legismertebb magyar ismeretlen, akit egész pályafutása során erőszakkal másnak akartak látni és láttatni. Ernyey Béla őszintén mesél karrierjéről, színházról, filmről, televíziós műsorairól, de azt is elárulja, mi az egyetlen dolog, amelyről nem szabadott álmodoznia, mégis megvalósította.

Ismét itt a YouTube Rewind

2 napja

A leggyakrabban játszott zenei videóinak listáját publikálta tizedik alkalommal a YouTube. A magyarországi tízes toplistára kilenc magyar és egy külföldi sláger került fel, élén Majka, Curtis és Király Viktor közös száma, a ‘Füttyös’ szerepel.

A videó itt tekinthető meg

Google keresési trendek 2018

14 perce

Labdraúgó-világbajnokság, a választások és a Queen mellett a rizskoch a legtrendibb kifejezések között.

Liptai Claudia otthagyja a TV2-t

1 napja

Nem hosszabbítja meg a szerződését a csatornával, új kihívásokat és megújulást keres, műsorkészítést tanul.

Content sits in the middle, data sits in the middle. If you are a media guy, maybe data will be more media data, consumer data – when you are a creative, it´s more customer relationship management data historically speaking – the same for content. Advertising content is very different from non-advertising content; long-form, short-form and so on. - Dominique Delport, Havas Group