Megújult a Népszava

Megújult a Népszava
2017. április 26.

Szerkezeti és formai tekintetében is modern, a XXI. század igényeihez illeszkedő, olvasóbarát, friss, könnyebben fogyasztható médiumként újult meg április 25-től a magyar napilap.

Jamie Foxx ébresztette a Class FM hallgatóit

Jamie Foxx ébresztette a Class FM hallgatóit
2017. április 25.

A Morning Show műsorvezetői, Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter látták vendégül az ismert amerikai színészt, Jamie Foxx-ot és faggatták arról, hogy érzi magát Magyarországon, mit gondol a magyarokról, majd a műsor során többször is megénekeltették az amerikai hírességet.

Bírságot kapott a TV2

1 napja

Megsértette a termékmegjelenítésre vonatkozó előírásokat a TV2, amikor Szépítők című műsorában indokolatlan hangsúllyal szerepeltetett egy terméket.

Négyezer felett a hipersulisok

1 napja

A Telenor digitális oktatási programjához néhány hónap alatt kilenc új iskola csatlakozott, és ezzel országszerte már több mint négyezer diák részesülhet a korszerű oktatás előnyeiben.

Új sorozat a Nickelodeonon

2 napja

A Tini Nindzsa Teknőcök animációs sorozat rajongóit 2018-ban egy új szériával is megörvendezteti a gyerekcsatorna Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles munkacímmel.

Baklövésekkel jön a DoQ

2 napja

Május 1-jén a DoQ a XX. század legendás mulasztásait és a hadviselés kudarcait mutatja be a Baklövések című sorozatban – fényt derítve azok okaira és következményeire.

The global hunger for good, smart content didn’t end with the digital revolution; it got more voracious. And so Fortune’s task is to make sure our reporting—which has always been thoughtful and substantial—is also quick enough, and accessible enough, to satisfy that hunger. There’s a secondary issue—and this is certainly an industry-wide concern—about how much those same readers, listeners and viewers will pay for this content. But I’m confident that the pay models will evolve and the right audiences will embrace them. - Clifton Leaf, a Fortune új főszerkesztője